Adresa prodejny, Za poštou 10, Praha 10, telefony: +420603818814, +420605214677,+420274822917

Aera 660

Kód: 3058
23 hodnocení
Značka: GARMIN
22 990 Kč 19 000 Kč bez DPH
Objednáno

Nová AERA 660 Pokročilé schopnosti v přenosném robustním balení , účelový přenosný navigátor s vestavěnou GPS / GLONASS přijímačem a 5-palcový na přímém slunci čitelný displej. Intuitivní, jednoduchý dotykový displej. 3D Vision perspektivní pohled ukazuje terén, překážky, letištní prostředí, volitelně doprava, nejbližší letiště a další možnosti připojení Wireless kokpitu přes Connect ™ potoky ADS-B weather¹ a pokročilou komunikaci s kompatibilními přístroji.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

AERA 660 GARMIN Pokročilé schopnosti v přenosném robustním balení , účelový přenosný navigátor s vestavěnou GPS / GLONASS přijímačem a 5-palcový na přímém slunci čitelný displej. Intuitivní, jednoduchý dotykový displej. 3D Vision perspektivní pohled ukazuje terén, překážky, letištní prostředí, volitelně doprava, nejbližší letiště a další možnosti připojení Wireless kokpitu přes Connect ™ potoky ADS-B weather¹ a pokročilou komunikaci s kompatibilními přístroji.

Letecký přenosný navigační přístroj aera 660 vám do dlaně vloží nejnovější technologie Garmin a naváže na naši tradici vytváření inovativních navigací, která sahá až k počátkům ručních leteckých GPS. Přestože je aera 660 lehká, kompaktní a vejde se do každé letecké brašny, je také nabitá schopnostmi. Jako specializovaný navigátor rychle a spolehlivě získává konstelace družic GPS a GLONASS a kombinuje pokročilé navigační nástroje s bohatými, interaktivními, dynamicky vykreslovanými leteckými mapami. A to vše zobrazuje na jasném kapacitním dotykovém displeji s úhlopříčkou 5 palců, který je čitelný na slunci.

Ikony na aera 660 jsou okamžitě známé každému, kdo používal dotykovou obrazovku GPS/NAV/COMM Garmin GTN™, integrovanou palubní desku G5000® nebo dokonce aplikaci Garmin Pilot™, a intuitivní rozhraní umožňuje rychlé posouvání po obrazovce mapy, přibližování pomocí štípnutí a další. Mezitím tlačítko napájení na horní straně umožňuje přístup k rychlým nastavením, včetně orientace na výšku nebo na šířku, hlasitosti a jasu.

prostor, takže můžete rychle identifikovat svou polohu vzhledem k okolnímu vzdušnému prostoru. Model aera 660 samozřejmě obsahuje naši charakteristickou navigaci přímo na letiště a nejbližší letiště.

Spojte se se svým panelem

Pomocí volitelného napájecího/datového kabelu (prodává se samostatně) se aera 660 propojí s vaší avionikou Garmin a umožní přijímat letové plány z navigátorů GTN 750/650 a nahrávat frekvence do pohotovostní pozice rádia GTR 200 Comm, GTR 225 Comm nebo GNC 255 NAV/COMM. Rovněž poskytuje vašim radiostanicím Garmin NAV/COMM zdroj polohy GPS potřebný k vyhledávání nejbližších frekvencí.
Počasí a dopravní informace bez drátů

Pomocí připojení Bluetooth® prostřednictvím technologie Garmin Connext se aera 660 snadno propojí s kompatibilními zařízeními, čímž se sníží nepořádek v kokpitu a zlepší se zážitek z létání. S přenosným přijímačem ADS-B/SiriusXM® Garmin GDL® 52 nebo univerzálním odpovídačem ADS-B GTX 345 můžete přistupovat k počasí bez předplatného ADS-B¹ a zobrazovat pokročilá dopravní upozornění, včetně sledování relativního pohybu TargetTrendTM a TerminalTrafficTM, takže budete mít přehled o potenciálních konfliktech v rušném terminálovém vzdušném prostoru. Umožňuje dokonce bezdrátové ovládání akčních kamer Garmin VIRB® pro spuštění a zastavení záznamu a pořizování fotografií.

Získejte 3D perspektivu

Revoluční technologie 3D Vision vám poskytuje virtuální 3D pohled na okolní terén z perspektivy za letadlem, který je odvozen z GPS/GLONASS a palubní databáze terénu. Posouváním prstu po dotykovém displeji můžete otáčet pohledem a zobrazovat pozemní a vodní prvky, překážky, vzletové a přistávací dráhy a letištní ukazatele v relativní blízkosti letadla. A když připojíte aera 660 ke zdroji polohy prostřednictvím Flight Stream 210 nebo Flight Stream 510, přenosného datového spoje řady GDL 52 nebo odpovídače GTX 345 ADS-B, na displej se automaticky přidají syntetické vidění a povelové pruhy polohy Garmin SVX.

Navíc díky funkci vyhýbání se terénu s výhledem dopředu aera 660 předem předpovídá, kde se mohou vyskytovat věže nebo překážky, a odstíní krajinu žlutými nebo červenými překryvy, které tyto oblasti označují. Pomůže vám také vyhnout se konfliktům díky technologii Garmin WireAware™ pro vyhýbání se drátům, která graficky překrývá čáry HOT (Hazardous Obstacle Transmission), které se táhnou přes řeky a kaňony přímo na pohyblivé stránce mapy, a to jak pro USA, tak i v některých lokalitách v Kanadě a Mexiku. Dotykem na vedení zobrazíte výšky MSL i AGL a uvidíte barevné upozornění na překážky v závislosti na vzdálenosti od nebezpečí. K dispozici je také volitelná úplná databáze, která zahrnuje všechna elektrická vedení.

Zůstaňte s Garminem v obraze

S modelem aera 660 můžete zkrátit kabel - a snížit ceny za databáze. Databáze můžete aktualizovat přes Wi-Fi místo připojení k počítači a zůstat aktuální po celý rok díky jedinému cenově dostupnému ročnímu předplatnému, které zahrnuje všechny potřebné databáze, včetně navigační databáze Garmin (pouze verze pro USA, Kanadu a Mexiko).
Funkce vše v jednom

Zařízení aera 660 plní úlohu elektronické letové brašny třídy I nebo II, čímž výrazně snižuje potřebu spoléhat se v kokpitu na papírové mapy. Předinstalovány jsou americké georeferencované sekční mapy VFR a traťové mapy IFR, které zobrazují polohu letadla překrytou přímo na příslušné mapě, a k dispozici jsou také volitelné evropské a kanadské mapy VFR a IFR a schémata letišť.

V režimu mapy IFR dokáže aera 660 zobrazit victor airways, jet routes, leg distance a další údaje, podobně jako tradiční enroute mapy. Piloti, kteří dávají přednost mapám a diagramům Jeppesen, mohou navíc využít vestavěnou funkci ChartView, která využívá rozsáhlou knihovnu Jeppesen a poskytuje globální georeferenční mapové podklady. Evropští uživatelé získají vylepšení European VFR Map, které jim umožní zobrazit ještě více vizuálních referenčních bodů, včetně hranic, jezer, silnic, travnatých ploch, parků a dalších.
aera 660 Domovský dok

Tento robustní kovový montážní stojan, který je navržen tak, aby bezpečně držel váš přístroj aera 660 pro stolní použití doma, v kanceláři nebo v pilotním salónku FBO, spolupracuje s kabely USB a napájecího adaptéru dodávanými s přenosným navigátorem - umožňuje udržovat přístroj nabitý a zároveň umístit dotykovou obrazovku přístroje aera tak, abyste ji mohli pohodlně a komfortně používat k nastavení letových plánů, prohlížení informací o letištích a provádění dalších klíčových úkolů před plánováním letu.

Třída sama pro sebe

Model aera 660 s dlouhým seznamem funkcí kombinuje mnoho možností panelové avioniky s cenově výhodným, účelovým balením. Je to specializovaný partner, který je připraven k letu ihned po vybalení z krabice.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Letecké navigace - ruční
Potřeby pro piloty: Přístroje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: